Emil Elisiu Gota, Alumnus ASE FABBV, antreprenorul Elis Pavaje

25 Iunie 2017

Evolutia tehnologica are un impact urias in business, iar perspectivele care se intrevad in viitor arata foarte bine. Tot mai multi executivi vorbesc despre roboti care vor eficientiza procese, vor aduce economii si vor crea locuri de munca axate pe dezvoltare si creativitate, mai putin pe forta de munca bruta, ceea ce, in final, conduce si la riscuri mult mai reduse de accidente sau decese nedorite.

Despre trecut, prezent si viitor vorbeste si Emil Elisiu Gota, antreprenor roman care conduce operatiunile companiei Elis Pavaje, intr-un interviu acordat wall-street.ro.

Inceputurile in afaceri au fost timide, insa meritul este al lui Elisiu Gota, tatal lui Emil Gota, omul care a adus pentru prima data in Romania o dala din beton cu masina, la inceputul anilor ’90.

“Imediat dupa Revolutie am plecat in Germania cu planuri de a dezvolta un business la nivel local si am descoperit acolo o fabrica in care se produceau dale din beton. Am luat in portbagaj la vremea aceea cateva unitati si am cerut mai multe detalii. Mi s-a parut ceva inedit, dar si un posibil inceput pentru imbunatatirea aspectului din tara noastra. (…) Am inceput cu productia de dale pentru monumente funerare, iar ulterior am dezvoltat productia, treptat, dar sigur”, povesteste Elisiu Gota, fondatorul Elis Pavaje.

Cititi continuarea articolului aici