Florin Ion Pogonaru

Florin Ion Pogonaru

1975, Facultatea de Relatii Economice Internationale

Din punct de vedere al mediului de afaceri este nevoie de o asemenea organizatie de referinta, o organizatie care sa dea un gir de profesionalism si care sa contribuie la brand-ul individului. Trebuie sa ne sprijinim unul pe altul asa cum fac absolventii foarte multor universitati din lume.

Programele ASE

Programele ASE

Va invitam sa profitati de programele Academiei de Studii Economice: licenta, master, doctorat si MBA . Accesand aceste link-uri veti putea intra direct in posesia informatiilor. Daca nu se regasesc pe aceste pagini de web ne puteti trimite un e-mail la contact@alumni.ase.ro si incercam sa va asistam in solutionare.

Proiecte Alumni

Proiecte Alumni

Urmariti cu atentie lansarea proiectelor. Cand link-ul este activ, proiectul urmeaza sa se lanseze sau sa aiba loc. De asemenea, lansarea proiectelor va fi anuntata si prin intermediul unui newsletter lunar.

Detalii...

Scolile de vara

Scolile de vara

Scolile de Vara sunt din ce in ce mai apreciate de studentii si profesorii din intreaga lume. In Academia de Studii Economice din Bucuresti se organizeaza anual din 2005 cand a avut loc prima editie, "Bucharest Summer University" prescurtat BSU. Evenimentul se bucura de mult succes si poate fi sprijinit de comunitatea de absolventi prin mai multe mijloace. Daca doriti sa va implicati activ trimiteti un e-mail la contact@alumni.ase.ro

Locuri de munca

Locuri de munca

Prin aceasta pagina dam posibilitatea CERERII (formata din studenti si absolventi) sa se intalneasca cu OFERTA (locurile de munca disponibile trimise de angajatori, ideal absolventi membri ai Alumni ASE). Astfel dam posibilitatea sa se intalneasca virtual, subiectul comun fiind LOCURILE DE MUNCA. Accesul in aceasta pagina este permis doar utilizatorilor inregistrati.

Detalii...

Sfaturi de angajare

Sfaturi de angajare

Majoritataea candidatilor declara ca stiu cum sa se comporte atunci cand sustin un interviu - stiu cum sa redacteze o scrisoare de intentie, ce tip de vestimentatie sa poarte, cum sa-si mascheze punctele slabe si sa le evidentieze pe cele tari. Dar ce intrebari trebuie sa puna cand au trecut inverviul si trebuie sa bata palma cu viitorul sef ?

Detalii...

Companiile au anunturile aici

Companiile au anunturile aici

Asteptam cu interes sa publicam toate anunturile privind locurile de munca disponibile in compania dumneavoastra. Acestea vor fi accesibile tuturor membrilor comunitatii Alumni ASE inregistrati si validati de administratorii paginii de web. Consideram ca sansa ca un proaspat absolvent ASE sa invete lucrand intr-o companie condusa de un membru Alumni ASE poate face sa se inchida un cerc cu o miza deosebita.

 Inscrie-te in
ALUMNI ASE

Autentificare

E-mail
Parola
Recuperare parola

Cautare colegi

Stiri

Acum 67 luni:

Rata anuala a inflatiei a coborat la nivelul de 2,4 la suta in luna martie 2012 de la 2,6 la suta in luna [...] Toate stirile...