Florin Ion Pogonaru

Florin Ion Pogonaru

1975, Facultatea de Relatii Economice Internationale

Din punct de vedere al mediului de afaceri este nevoie de o asemenea organizatie de referinta, o organizatie care sa dea un gir de profesionalism si care sa contribuie la brand-ul individului. Trebuie sa ne sprijinim unul pe altul asa cum fac absolventii foarte multor universitati din lume.

Viziunea si misiunea Alumni ASE

Scopul Asociatiei Absolventilor ASE este de a contribui la realizarea si consolidarea relatiilor dintre absolventii ASE din toate promotiile si toate formele de invatamant, promovarea relatiilor de colaborare intre ASE si absolventii sai; promovarea imaginii ASE si absolventilor acesteia; imbunatatirea continua a sistemului de invatamant si adaptarea cat mai rapida a pregatirii economistilor la cerintele pietei, promovarea cercetarii stiintifice si spijinirea activitatilor in acest sens ale absolventilor ASE. Detalii...

Conducerea Alumni

Conducerea Alumni

Conducerea Asociatiei este asigurata de Adunarea Generala, Consiliul Director si Comisia de Cenzori.

Detalii...

Membrii fondatori

Membrii fondatori

Asociatia Alumni ASE a fost constituita la initiativa a 48 de membri fondatori, personalitati marcante ale mediului economic si universitar din Romania.

Detalii...

Membri cu rezultate notabile

Membri cu rezultate notabile

Consideram important sa facem cunoscute performatele profesionale remarcabile ale absolventilor ASE. Nu ezitati sa faceti cunoscut intregii noastre comunitati succesul obtinut de colegi din promotia dumneavoastra la adresa de e-mail contact@alumni.ase.ro.

Cum puteti deveni membru

Cum puteti deveni membru

Poate deveni membru al Asociatiei orice absolvent al ASE, indiferent de nivelul pregatirii: licenta, masterat, doctorat, invatamant de scurta durata, studii postuniversitare sau orice student care a facut cel putin un an universitar la ASE si care a fost admis la alte universitati din strainatate.

Detalii...

 Inscrie-te in
ALUMNI ASE

Autentificare

E-mail
Parola
Recuperare parola

Cautare colegi

Stiri

Acum 59 luni:

Rata anuala a inflatiei a coborat la nivelul de 2,4 la suta in luna martie 2012 de la 2,6 la suta in luna [...] Toate stirile...