Pavel Nastase

Pavel Nastase

1975, Facultatea Calcul Economic si Cibernetica Economica

Imi doresc foarte mult ca absolventii nostri sa fie mandri de faptul ca au fost studenti ai ASE si sa promoveze imaginea institutiei. Trebuie sa dezvoltam simtul unei comunitati care sa se pastreze si dupa finalizarea studiilor, ceea ce ar reprezenta o resursa importanta pentru dezvoltarea Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Viziunea si misiunea Alumni ASE

Scopul Asociatiei Absolventilor ASE este de a contribui la realizarea si consolidarea relatiilor dintre absolventii ASE din toate promotiile si toate formele de invatamant, promovarea relatiilor de colaborare intre ASE si absolventii sai; promovarea imaginii ASE si absolventilor acesteia; imbunatatirea continua a sistemului de invatamant si adaptarea cat mai rapida a pregatirii economistilor la cerintele pietei, promovarea cercetarii stiintifice si spijinirea activitatilor in acest sens ale absolventilor ASE. Detalii...

Conducerea Alumni

Conducerea Alumni

Conducerea Asociatiei este asigurata de Adunarea Generala, Consiliul Director si Comisia de Cenzori.

Detalii...

Membrii fondatori

Membrii fondatori

Asociatia Alumni ASE a fost constituita la initiativa a 48 de membri fondatori, personalitati marcante ale mediului economic si universitar din Romania.

Detalii...

Membri cu rezultate notabile

Membri cu rezultate notabile

Consideram important sa facem cunoscute performatele profesionale remarcabile ale absolventilor ASE. Nu ezitati sa faceti cunoscut intregii noastre comunitati succesul obtinut de colegi din promotia dumneavoastra la adresa de e-mail contact@alumni.ase.ro.

Cum puteti deveni membru

Cum puteti deveni membru

Poate deveni membru al Asociatiei orice absolvent al ASE, indiferent de nivelul pregatirii: licenta, masterat, doctorat, invatamant de scurta durata, studii postuniversitare sau orice student care a facut cel putin un an universitar la ASE si care a fost admis la alte universitati din strainatate.

Detalii...

 Inscrie-te in
ALUMNI ASE

Autentificare

E-mail
Parola
Recuperare parola

Cautare colegi

Stiri

Acum 64 luni:

Rata anuala a inflatiei a coborat la nivelul de 2,4 la suta in luna martie 2012 de la 2,6 la suta in luna [...] Toate stirile...