Mugur Isarescu

Mugur Isarescu

1971, Facultatea de Comert Exterior

Am convingerea ca Asociatia Absolventilor Academiei de Studii Economice poate contribui cu idei esentiale inclusiv la imbunatatirea vietii economice, a climatului de afaceri din Romania.

Viziunea si misiunea Alumni ASE

Scopul Asociatiei Absolventilor ASE este de a contribui la realizarea si consolidarea relatiilor dintre absolventii ASE din toate promotiile si toate formele de invatamant, promovarea relatiilor de colaborare intre ASE si absolventii sai; promovarea imaginii ASE si absolventilor acesteia; imbunatatirea continua a sistemului de invatamant si adaptarea cat mai rapida a pregatirii economistilor la cerintele pietei, promovarea cercetarii stiintifice si spijinirea activitatilor in acest sens ale absolventilor ASE. Detalii...

Conducerea Alumni

Conducerea Alumni

Conducerea Asociatiei este asigurata de Adunarea Generala, Consiliul Director si Comisia de Cenzori.

Detalii...

Membrii fondatori

Membrii fondatori

Asociatia Alumni ASE a fost constituita la initiativa a 48 de membri fondatori, personalitati marcante ale mediului economic si universitar din Romania.

Detalii...

Membri cu rezultate notabile

Membri cu rezultate notabile

Consideram important sa facem cunoscute performatele profesionale remarcabile ale absolventilor ASE. Nu ezitati sa faceti cunoscut intregii noastre comunitati succesul obtinut de colegi din promotia dumneavoastra la adresa de e-mail contact@alumni.ase.ro.

Cum puteti deveni membru

Cum puteti deveni membru

Poate deveni membru al Asociatiei orice absolvent al ASE, indiferent de nivelul pregatirii: licenta, masterat, doctorat, invatamant de scurta durata, studii postuniversitare sau orice student care a facut cel putin un an universitar la ASE si care a fost admis la alte universitati din strainatate.

Detalii...

 Inscrie-te in
ALUMNI ASE

Autentificare

E-mail
Parola
Recuperare parola

Cautare colegi

Stiri

Acum 66 luni:

Rata anuala a inflatiei a coborat la nivelul de 2,4 la suta in luna martie 2012 de la 2,6 la suta in luna [...] Toate stirile...