Mugur Isarescu

Mugur Isarescu

1971, Facultatea de Comert Exterior

Academia de Studii Economice - astazi o puternica citadela de invatamant universitar si postuniversitar, o inalta scoala nu doar de formare profesionala, ci si de idei - si-a dovedit capacitatea de a pregati economisti performanti.

Donatii Alumni ASE

Asociatia Alumni ASE exista datorita cotizatiilor, sponsorizarilor si a donatiilor. Aceste fonduri sunt dirijate pentru crearea si dezvoltarea unor proiecte si programe in beneficiul membrilor actuali si potentiali ai Asociatiei. Anual, pana la 15 mai, puteti dona 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Alumni ASE, dupa urmatoarea procedura:

  1. Printati si completati cu nume si CNP formularul 230;
  2. Odata semnat trimiteti/depuneti formularul in original la Registratura Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Cladirea I. N. Angelescu, Parter, Piata Romana Nr. 6, Sector 1, Bucuresti, Cod 010374, cu mentiunea "Alumni ASE".

NOTA: Suma pe care o puteti dona Asociatiei Alumni ASE va fi calculata si virata de catre Administratia Financiara pe baza formularului cu datele personale pe care l-ati trimis.

De ce sa daruiti asociatiei

De ce sa daruiti asociatiei

La Asociatia Alumni ASE dorim de fiecare data sa aflam de ce aleg absolventii ASE sa daruiasca asociatiei. Puteti darui O CARTE pentru biblioteca Alumni ASE pe care trebuie sa o semnati nominal impreuna cu anul absolvirii si denumirea Facultatii. Pantru detalii va rugam sa ne dati un e-mail pe adresa contact@alumni.ase.ro

Cum sa daruiti

Cum sa daruiti

Platiti cotizatia anuala - Trimiteti in contul RO60 RNCB 0090 0872 3974 0001 BCR Lipscani, suma de 50 ron, iar la detaliile platii textul: Cotizatia Alumni ASE, anul, nume si prenume; 

Participati la RDA - Reuniunea de Donatii Anuala se organizeaza anual sub forma unei petreceri de inalta tinuta si are la baza o licitatie cu obiecte de valoare donate de absolventii Alumni ASE. Detalii la contact@alumni.ase.ro.

 Inscrie-te in
ALUMNI ASE

Autentificare

E-mail
Parola
Recuperare parola

Cautare colegi

Stiri

Acum 67 luni:

Rata anuala a inflatiei a coborat la nivelul de 2,4 la suta in luna martie 2012 de la 2,6 la suta in luna [...] Toate stirile...