Florin Ion Pogonaru

Florin Ion Pogonaru

1975, Facultatea de Relatii Economice Internationale

Din punct de vedere al mediului de afaceri este nevoie de o asemenea organizatie de referinta, o organizatie care sa dea un gir de profesionalism si care sa contribuie la brand-ul individului. Trebuie sa ne sprijinim unul pe altul asa cum fac absolventii foarte multor universitati din lume.

Parteneri principali

Parteneri principali

Puteti deveni partener principal sprijinind proiectele si programele initiate de Asociatia Alumni ASE si veti primi o serie de recunoasteri cu caracter exclusiv. Detalii despre acest capitol va putem oferii daca ne trimiteti un e-mail la contact@alumni.ase.ro.

Sponsori

Sponsori

Puteti deveni sponsor sprijinind proiectele si programele initiate de Asociatia Alumni ASE si veti primi o serie de beneficii agreate in cadrul evenimentelor organizate periodic. Detalii despre acest capitol va putem oferii daca ne trimiteti un e-mail la contact@alumni.ase.ro.

Donatori

Donatori

Asociatia Absolventilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti primeste donatii care pot fi atribuite cu un scop direct si clar, asa cum doreste donatorul. Va putem inainta o lista cu principalele propuneri privind necesitatile pe termen mediu si lung ale comunitatii Alumni ASE, iar dumneavoastra puteti scrie istoria unui vis implinit. Detalii despre acest capitol va putem oferii daca ne trimiteti un e-mail la contact@alumni.ase.ro.

 

Parteneri media

Parteneri media

Puteti deveni partener media sprijinind proiectele si programele initiate de Asociatia Alumni ASE. Detalii despre acest capitol va putem oferii daca ne trimiteti un e-mail la contact@alumni.ase.ro.

 Inscrie-te in
ALUMNI ASE

Autentificare

E-mail
Parola
Recuperare parola

Cautare colegi

Stiri

Acum 65 luni:

Rata anuala a inflatiei a coborat la nivelul de 2,4 la suta in luna martie 2012 de la 2,6 la suta in luna [...] Toate stirile...