Mugur Isarescu

Mugur Isarescu

1971, Facultatea de Comert Exterior

Am convingerea ca Asociatia Absolventilor Academiei de Studii Economice poate contribui cu idei esentiale inclusiv la imbunatatirea vietii economice, a climatului de afaceri din Romania.

Beneficiile Alumni

Beneficiile Alumni

Pe langa apartenenta la comunitatea prestigioasa a absolventilor ASE, calitatea de membru al asociatiei va ofera accesul la o serie de beneficii. Atat pagina de web cat si reteaua de socializare va faciliteaza posibilitatea de a interactiona si primii informatii despre fostii colegi, posibilitatea de formare continua, rezultatele cercetarilor in domeniul economic, dar si accesul la diferitele evenimente si proiecte derulate in cadrul Asociatiei.

Ambasador Alumni

Ambasador Alumni

Ne dorim ca valorile Asociatiei sa fie recunoscute si promovate prin intermediul ambasadorilor Alumni ASE care contribuie la dezvoltarea si consolidarea organizatiei. Ambasadorul Alumni ASE este o personalitate marcanta, un model societal relevant pentru spatiul national sau international. 

Reuniunile Alumni

Reuniunile Alumni

Asociatia Alumni ASE vine in sprijinul organizarii reuniunilor/revederilor prilejuite de aniversarea absolvirii (ex. 10, 20, 30 sau 40 ani). Aceste evenimente se organizeaza de regula cu sprijinul a 1-2 membri initiatori din cadrul promotiei, de care este nevoie pentru a impulsiona demersurile organizatorice. Baza de date de care dispune Asociatia precum si canalele de comunicare clasice (telefon, fax, adrese postale etc.) si online (Facebook, LinkedIn, Twitter etc.) pot fi utilizate ca instrumente pentru organizarea reuniunilor/revederilor de succes. Pentru suport logistic va invitam sa apelati cu incredere la contact@alumni.ase.ro.

Cluburi si filiale Alumni

Cluburi si filiale Alumni

Prezenta Asociatiei nu este limitata de granitele nationale, de aceea ni se pare importanta reunirea absolventilor pe cat mai multe spatii geografice. Printre cele mai numeroase comunitati de absolventi ASE din afara Romaniei amintim pe cele din Londra, New York , Tokio, dar nu neaparat numarul ci gradul de coeziune dintre acestia este factorul determinant. De aceea sustinem infiintarea de filiale Alumni ASE. Nu in ultimul rand diversitatea preocuparilor si hobby-urilor membrilor fac naturala constituirea de cluburi precum cel de afaceri, actiune si implicare sociala, cultural, reflectie economica, clubul sportiv sau cel de turism.

 Inscrie-te in
ALUMNI ASE

Autentificare

E-mail
Parola
Recuperare parola

Cautare colegi

Stiri

Acum 67 luni:

Rata anuala a inflatiei a coborat la nivelul de 2,4 la suta in luna martie 2012 de la 2,6 la suta in luna [...] Toate stirile...