Evenimente

IMPLEMENTAREA PACHETULUI LEGISLATIV MiFID II

17 aprilie 2018 Aula Magna, Academia de Studii Economice din București

Asociația Absolvenților Academiei de Studii Economice din București (Alumni ASE) organizează conferința „Implementarea pachetului legislativ MiFID II”, la Academia de Studii Economice, Aula Magna, marți, 17 aprilie 2018, începând cu ora 16:00.

Evenimentul este prilejuit de apropiata transpunere a prevederilor MiFID II în legislația națională, ce va avea loc până la sfârșitul acestui an. Directiva propune un cadru comun de reglementare pentru țările europene, menit să ofere o mai bună protecție investitorilor și să îmbunătățeacă funcționarea piețelor financiare, ca răspuns la provocările generate de evoluțiile înregistrate pe aceste piețe de la apariția MiFID I.

Vor susține alocuțiuni în deschiderea acestui eveniment:

  • - domnul Sergiu MANEA – Președintele Asociației Absolvenților Alumni ASE, Președinte Executiv Banca Comercială Română;
  • - domnul prof. univ. dr. Nicolae ISTUDOR – Rector ASE București;
  • - domnul Leonardo BADEA - Vicepreședinte al Asociației Absolvenților Alumni ASE, Președinte ASF.

Sesiunea plenară va fi urmată de un panel moderat de domnul Leonardo BADEA, cu participarea domnului Paul Baranga - ASF, domnului Valentin Popovici – BCR, a doamnei Alexandra Smedoiu – PwC și a doamnei lect. univ. dr. Laura NAGHI – ASE București, care se va încheia cu o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Prezentare Alexandra Smedoiu PwC

Alexandra Smedoiu PwC

Prezentare Valentin Popovici BCR

Valentin Popovici BCR

Prezentare Paul Baranga ASF

Paul Baranga ASF

Prezentare Naghi Laura Elly ASE București

Naghi Laura Elly ASE București