Testimoniale

Image

Academician Mugur Isărescu

1971, Facultatea de Comerț Exterior

Această asociație este deschisă, așadar vor putea să vină alături de noi să lucreze și să aibă idei și inițiative toți absolvenții Academiei de Studii Economice. O conditie avem: Toți cei care vin să fie mandri că sunt absolvenții acestei Academii. Ne-am propus să punem pe roate o întreprindere temerară. Se numeste ALUMNI și reprezintă, în fapt, o asociație menită să-i unească pe absolvenții Academiei de Studii Economice din București. Academia de Studii Economice - astăzi o puternică citadela de învățământ universitar și postuniversitar, o înaltă școală nu doar de formare profesională, ci și de idei - și-a dovedit capacitatea de a pregăti economiști performanți.

Image

Profesor Universitar Dr. Pavel Năstase

1975, Facultatea Calcul Economic și Cibernetică Economică

Îmi doresc foarte mult ca absolvenții nostri să fie mandri de faptul că au fost studenți ai ASE și să promoveze imaginea instituției. Trebuie să dezvoltăm simțul unei comunități care să se pastreze și după finalizarea studiilor, ceea ce ar reprezenta o resursă importantă pentru dezvoltarea Academiei de Studii Economice din București.

Image

Florin Ion Pogonaru

1975, Facultatea de Relații Economice Internaționale

Din punct de vedere al experienței educației profesionale avem acest trecut comun care trebuie să ne facă puternici, iar impreună să fim mai puternici. Nu ne ajung aniversările diverselor promoții, avem nevoie de ceva mai de substanță și cred că această asociație poate fi ceea ce căutăm.

Image

Academician Iulian Văcărel

1950, Facultatea de Finanțe

Am absolvit facultatea, ca şef de promoţie, în anul 1950. De atunci şi până în prezent, s-au scurs peste 65 de ani, timp în care am rămas conectat, faptic sau virtual, la activitatea învăţământului economico-financiar, considerat pe bună dreptate ALMA MATTER, adică mama noastră spirituală.